kuvakaruselli2

karuselli3

karuselli2

Tarvasoven testatut ja laadukkaat Sch√ľcon ja Jansenin savunpoistoluukut ja j√§rjestelm√§t

Savunpoistoluukut ja -ikkunat ovat kuuluneet 1.7.2013 lähtien CE- merkittävien tuotteiden piiriin harmonisoidun tuotestandardin EN 12101-2 mukaan. Savunpoistoluukut kuuluvat AVCP 1 luokkaan standardin EN 12101-2 mukaan, joka edellyttää järjestelmien testausta ja ulkopuolista tuotannon valvontaa sekä ulkopuolisen auditointia. Lisäksi tulee ottaa huomioon myös tapauskohtaiset min./max. ja paino-/ pinta-alarajoitteet avautumistyypeittäin.

Tarvasjoen Teräsovi Oy on tehnyt sopimuksen ulkopuolisesta auditoinnista ja valvonnasta VTT ExperServices Oy kanssa.

savunpoisto

Tarvasovi valmistaa alumiini ja ter√§srakenteiset savunpoistoluukut Sch√ľcon ja Jansenin monipuolisilla ikkunoilla ja savunpoistoj√§rjestelmill√§. Eri avautumistyyppej√§ l√∂ytyy ala-, yl√§- ja sivusaranoituina sek√§ sis√§√§n- ett√§ ulosavautuvina. Kaikista n√§ist√§ luukkutyypeist√§ on olemassa viralliset testiraportit, joilla varmistetaan niiden vaatimuksenmukaisuus. Valikoimaamme kuuluvat my√∂s savunpoisto-keskukset, avauspainikkeet, lukitusmoottorit, savuntunnistimet ja monet muut tarvikkeet varmistamaan sen, ett√§ toimiva savunpoistoj√§rjestelm√§ voidaan valmistaa kokonaisuudessaan Sch√ľcon tai Jansenin tarjoamilla komponenteilla.

Tarvasovella on käytössään NRWG-ohjelma, jonka avulla voidaan määrittää oikeanlainen ja kustannustehokkain ratkaisu yksilöllisiinkin tarpeisiin. Ohjelmalla voidaan määrittää avaaja, sen tarvittava voima sekä avautumiskulma. Lisäksi ohjelma laskee automaattisesti myös savunpoistoluukulla saavutettavan Aa-arvon eli aerodynaamisesti vapaan pinta-alan.

Sertifikaatti suoritustason pysyvyydestä